Povrtni tanjur s tunom

Ocijeni sa 1 do 5:
(0)
Broj ocjena: 0

SASTOJCI: 
* 1 konzerva tune u maslinovom ulju
* 1/2 luka
* 1 šaka brokule
* 1 šaka cvjetače
* 1/2 tikvice
* 5 šampinjona 
* začini: sol, papar, bazilika, origano, paprika u prahu 
* parmezan

OPIS POSTUPKA: Otvorimo konzerve i prelijemo maslinovo ulje iz konzerve u tavu. Zgrijemo ulje i dodamo narezan luk. Kada luk zamiriši dodamo oprano i narezano povrće - brokulu, cvjetaču, tikvice, šampinjone i 1 dcl mlačne vode. Pečemo 10 minuta, i dodamo još začine. Na tanjuru serviramo pečeno povrće, tunu i dodamo nariban parmezan. Pa dobar tek!

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Nastja

Prethodni post
Slijedeći post