Pirovi rezanci s lososom, cherry rajčicama, feta sirom i pinjolima
SASTOJCI:
* pirovi punozrnati rezanci
* file divljega lososa
* nekoliko cherry rajčica
* pinjoli (jih na suho prepržimo)
* feta sir
* maslinovo ulje
* himalajska sol
* papar
* origano
* crvena paprika
* ružmarin
* češnjak
* sok 1 limuna
OPIS POSTUPKA: Lososu ogulimo kožu, narežemo ga na komadiće te začinimo s origanom, mljevenom crvenom paprikom, ružmarinom i limunovim sokom. Tjestenine skuhamo prema uputama proizvođala. Losos popečemo na maslinovom ulju, posolimo i poprimo t dodamo svježe stisnut češnjak. Zatim dodamo narezane cherry rajčice i pržimo 5 minuta. dodamo kuhanu tjesteninu i posipamo s komadićima feta sira. Brzo promiješamo i poslužimo.
VRIJEME PRIPREME: 15 minuta
RECEPT NAPISALA: Urška Škorjanc
Komentari (0)