Pirovi rezanci s lososom, cherry rajčicama, feta sirom i pinjolima
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Pirovi rezanci s lososom, cherry rajčicama, feta sirom i pinjolima

SASTOJCI: 

* pirovi punozrnati rezanci

* file divljega lososa

* nekoliko cherry rajčica

* pinjoli (jih na suho prepržimo)

* feta sir

* maslinovo ulje

* himalajska sol

* papar

* origano

* crvena paprika

* ružmarin

* češnjak

* sok 1 limuna



OPIS POSTUPKA: Lososu ogulimo kožu, narežemo ga na komadiće te začinimo s origanom, mljevenom crvenom paprikom, ružmarinom i limunovim sokom. Tjestenine skuhamo prema uputama proizvođala. Losos popečemo na maslinovom ulju, posolimo i poprimo t dodamo svježe stisnut češnjak.  Zatim dodamo narezane cherry rajčice i pržimo 5 minuta. dodamo kuhanu tjesteninu i posipamo s komadićima feta sira.  Brzo promiješamo i poslužimo.

VRIJEME PRIPREME: 15 minuta

RECEPT NAPISALA: Urška Škorjanc 


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.