Pesto od divljeg luka
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Pesto od divljeg luka

Divlji luk je zapravo divlji češnjak te je jedna od najukusnijih jestivih divljih biljaka. Možemo ga brati od ožujka do svibnja. Bogat je vitaminima i elementima u tragovima te je zato odličan za čišćenje organizma.

Pesto od divljeg luka koristimo kao dodatak salatama, juhama, umacima, namazima ili ga namažemo na sendvič.


SASTOJCI:

* 300 g divljeg luka

* 1 dcl maslinovog ulja

* 2 žličice himalajske soli



OPIS POSTUPKA: Divlju luk operemo i osušimo. Sve sastojke dobro izmikamo u multipraktiku i stavimo u posudicu koju dobro zatvorimo i čuvamo na tamnom mjestu.

VRIJEME PRIPREME: 10 min

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana H.


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.