Piletina sa šparogama, graškom i kvinojom
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Piletina sa šparogama, graškom i kvinojom

SASTOJCI:

* 100 g kvinoje

* 2 pileća odreska

* 8 bijelih šparoga

* umak od rajčice

* konzerva graška

* himalajska sol

* kokosovo ulje

* 200 g sira




OPIS POSTUPKA: Kvinoju operemo i prelijemo s toplom vodom. Ostavimo ju da odstoji nekoliko sati u toploj vodi. Zakuhamo ju u duploj količini vode i kuhamo 20 minuta. U međuvremenu na kokosovom ulju popržimo komadiće piletine koju smo prije toga posolili. Nakon 5 minuta dodamo komadiće šparoga, umak od rajčice i začinimo s crvenom paprikom u prahu. Pržimo još 5 minuta. Sve dobro promiješamo, dodamo grah i nariban sir te stavimo u pećnicu u pečemo 10 minuta da se lagano zapeče.



VRIJEME PRIPREME: 40 min

RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana H.


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.