Kupus
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kupus

Jednostavan topli prilog, najčešće raznim jelima s mesom ili heljdinim žgancima.

SASTOJCI: 
* 1 kg kiselog kupusa
* 1 luk
* maslinovo ulje
* sol
* papar
* crvena paprika 

OPIS POSTUPKA: 
1. Kiseli kupus stavimo u lonac i zalijemo s vodom. Kuspus zavrijemo i kuhamo za umjerenoj vatri 2 minute.
2. Kupus maknemo s vatre, odlijemo vodu. Malo kuhane vode sačuvamo za korak pod brojem 5.
3. U drugoj posudi zgrijemo ulje i popečemo luk. Popečenom luku dodamo kupus, promiješamo.
4. Kupus začinimo sa soli, paprom i crvenom paprikom.
5. Kupus s malo kuhane vode kuhamo približno 20 minuta. Prema potrebi dodatno kupus zalijemo s kuhanom vodom.

VRIJEME PRIRPEME: 30 min
RECEPT PRIPREMILA: Malinca Ana

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.