Kestenov pire
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Kestenov pire

SASTOJCI: 
* manji lonac kestena 
* kokosovo vrhnje za šlag 
* cimet za posipanje      

OPIS POSTUPKA: Kesten zarežemo toliko da probušimo koru. U loncu ga skuhamo dok ne postane mekan – približno 30 minuta, ohladimo ga i ogulimo. Napravimo kokosov šlag od kokosovog vrhnja, dodamo kestene i sve skupa s štapnim mikserom  do glatke mase izmiksamo. Napunimo čašice, pospemo s cimetom i bez grižnje savjesti pojedemo. 

VRIJEME PRIPREME: 70-90 min
RECEPT PRIPREMILA: Sindi Horvat

Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.