Regulirajte neurednu probavu dobrim bakterijama

Regulirajte neurednu probavu dobrim bakterijama

Velik dio svjetskog stanovništva se danas susreće neugodnim problemima koje uzrokuje neuredna probava. Vjetrovi, nadutost i zatvor su neki od njih. Srećom, na to možemo utjecati reguliranjem bakterija kojih je u ljudskom tijelu više nego stanica.

Kada govorimo o bakterijama mislimo na one dobre bakterije koje su sastavni dio naše crijevne flore. Naš zadatak je da zdravom prehranom i kvalitetom životnog stila osiguramo da dobre bakterije prevladaju loše bakterije. 

Zašto uopće dolazi do probavnih smetnji?

Usprkos tome da su bakterije prisutne u cijelom ljudskom tijelu, u najvećem postotku (95%) su nastanjene ipak u crijevima. Ukoliko je naša prehrana sastavljena od nezdrave i prerađene hrane, velika je vjerojatnost da će se to prije ili kasnije negativno odraziti i na našu crijevnu floru što bi na jednostavan način objasnili tako da su loše bakterije prevladale dobre bakterije.

A zašto se moramo pobrinuti da do toga ne dođe? Zato što to vodi do ozbiljnih zdravstvenih tegoba kojima prethodno slijedi: nadutost, osjećaj težine, zatvor, proljev i vjetrovi.

Stručnjaci neuravnoteženu crijevnu floru povezuju sa bolestima dijabetesa, autizma, ekcema, psorijaze, astme, crijevnim bolestima i čak sa našim raspoloženjem koje može biti uvelike odvisno od naše probave. 

Prva pomoć za obnovu crijevne flore

Da bi izbjegli sve neugodnosti koje smo već gore naveli, potrebno je u naš organizam unositi dobre bakterije odnosno probiotike.

No tu treba biti pažljiv jer nisu svi probiotici jednako dobri. Njihov sadržaj mora imati pravi omjer sojeva i bakterija. Učinkovitost sojeva se dokazuje znanstvenim istraživanjima. Dakle, probiotici moraju djelovati tamo gdje ih najviše trebamo.Imunobiotiki v kapsulah

Imunobiotici

U Malinci smo vrlo osvješteni koliko je važno očuvati zdravlje, te da je neophodno osigurati  i zdravu crijevnu floru. Zato smo razvili učinkovite probiotike koje smo nazvali Imunobiotici.

Sadrže 16 jedinstvenih super sojeva koji su udruženi sa 20 milijardi probiotičnih kultura i prebiotika. Dobri i kvalitetni probiotici u svom sastavu moraju sadržavati  i prebiotike koji potiču rast i razmnožavanje  dobrih bakterija, te su nužni za učinkovitost djelovanja probiotika. Sadržaj probiotskih i prebiotskih kultura je zaštićen posebnom kapsulom DR HPMC, koja ima zakašnjeli efekt djelovanja što znaći da počinje djelovati tamo gdje je potrebno, u našim crijevima.

 

Na taj način dolazi do obnove crijevne flore i smetnje poput vjetrova, napuhnutog trbuha, zatvora ili proljeva se smanjuju ili nestaju. Istodobno osnažujemo naš imunološki sustav koji je velikim dijelom ovisan od uravnotežene crijevne flore.

Sa sigurnošću možemo reći da smo zdravi onoliko koliko su zdrava i naša crijeva.

Ako želite očuvati Vaše zdravlje uz pomoć Imunobiotika, za Vas su dostupni OVDJE.