Tajna mladolikog izgleda poznatih i slavnih osoba

Tajna mladolikog izgleda poznatih i slavnih osoba

2

Pripadnice nježnijeg spola više vremena posvećuju izgledu i njezi kože lica, no uvijek postoji pitanje kako je moguće imati besprijekoran ten i kožu koja blista. Saznajte što koriste i čime si pomažu Kate Middleton,  VIctoria Beckham, Gwyneth Paltrow i Miranda Kerr, žene koje su sinonim za sjajan i besprijekoran ten. 

Njega kože lica

Naša koža lica zahtjeva posebnu njegu. Uz redovito čišćenje, kožu lica je potrebno navlažiti i nahraniti kako bi bila zaštićena od vanjskih utjecaja.

Koža koja nije njegovana ubrzo postaje dehidrirana, umorna i nadražena, isto tako je sklonija pojavi bora i prijevremenim znakovima starenja.

Da bi osigurali lijep i čist ten bez bora i drugih nepravilnosti, a da pri tome ne ulazimo u velike financijske izdatke, danas Vam s veseljem predstavljam tajnu očuvane i mladolike kože lica poznatih i već spomenutih slavnih osoba.

BIO ulje od šipka

O njegovoj djelotvornosti svjedoče stari Egipćani, plemena Maja te Indijanci koji su ga koristili u svrhu liječenja i lijepog izgleda.

Ulje od šipka se dobiva iz sjemenki plodova šipka koje sadrže visok udio vitamina, antioksidanta i esencijalnih masnih kiselina. Od vitamina je najviše zastupljen E vitamin koji našu kožu štiti od UV zračenja te izglađuje nepravilnosti i bore. Najveći učinak na koži postiže, zajedničkim djelovanjem sa esencijalnim masnim kiselinama, u vidu vraćanja ravnoteže, elastičnosti i hidratacije kože lica.

Radi djelotvornosti koju sadrže esencijalne masne kiseline, koža se lakše regenerira što vodi svježijem i lijepšem izgledu kože.

 100 % bio ulje od šipka možeš naći OVDJE.

Nisu li ulja loša za njegu kože?

Jesu, ali samo, ako su komedogena – a to znači da začepljuju pore, pospješuju razvoj mitesera, akni te drugih nepravilnosti.

Zato je ulje šipka odličan izbor pri njezi kože lica jer nije komedogeno i odgovara svakom tipu kože- masnoj koži, suhoj, zreloj, miješanoj te čak i koži sklonoj aknama. Stoga će posebice koža koja je suha i zrela već nakon prve uporabe ulja od šipka osjetiti pozitivan učinak te biti nahranjena i sjajnija.

Možda se upotreba ulja kod masne, mješovite i aknaste kože neće ćiniti razumnom, no ulje od šipka je jedno od rijetkih,a možda čak i jedino koje je primjereno za sve tipove kože.

Uz vitamin E i masne esencijalne kiseline, ulje sadrži  prirodne tvari koje utječu na smirivanje kože i pritom pomažu pri uklanjanju akni. Zbog visoke djelotvornosti ulja i njegove široke primjene, sa sigurnošću se može reći da je ulje  savršena prirodna zamjena svim serumima, kremama i preparatima koje navečer nanosite na vaše lice i vrat,  a donosi vidljive rezultate.

Mnoge slavne pripadnice nježnijeg spola dugi niz godina koriste prednosti jedinstvenog ulja od šipka, a našu EKO formulu smo razvili i u Malinci. Do sada je ovo ulje oduševilo više od 11.243 žena, a vjerujemo da će oduševiti i vas.

Isprobajte ga OVDJE.

Komentari (2)

Malinček Luka

Ana, sve informacije o Kolagenu UP možete pronači na linku ovdje -> https://www.malinca.hr/kolagen-up.html

Ana Piskac-Dimitrijevic

Molim informacije o vasem proizvodu kolagen.cijenu i ako imate uzorak za probu.lp