Osvježavajuća salata s popečenim sirom

Osvježavajuća salata s popečenim sirom

SASTOJCI:
* različite vrste salate, oprane i narezane
* rajčica
* drugo povrće po želji: mlada koraba, rotkvica, mladi špinat…
* sir za roštilj
* bučno ulje, domaći jabučni ocat, himalajska sol

OPIS POSTUPKA: Različite vrste salate operemo i narežemo. Mladu korabicu i rotkvicu narežemo na štapiće, rajčicu na fete, mladi špinat isto tako operemo i narežemo. Salatu začinimo s bučinim uljem, domaćim jabučnim octom i Bio mediteranskom soli t e dobro promiješamo. Sir za roštilj začinimo s Bio mediteranskom soli ako nije dovoljno slan i popečemo na maslinovom ulju. Tanjure obložimo sa salatom na koju stavimo fete popečenog sira. Na isti način bi mogli staviti pečenu piletinu s Bio konopljinom soli. Salata je stvarno osvježavajuća i odlična je za lagani ručak ili večeru

RECEPT PRIPREMILA: Barbara Meža

Želiš poslati svoj recept?