Azijska tjestenina
Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.

Azijska tjestenina

SASTOJCI:

* azijska tjestenina

* poriluk

* tikvice

* kupus

* šampinjoni

* češnjak

* mrkva

* sojino ulje

* đumbir u prahu

* čili u prahu

* curry (kari) u prahu (po želji)

* 2 jajeta

* kikiriki



OPIS POSTUPKA: Azijsku tjesteninu brzo prokuhamo u slanoj vodi i skinemo s vatre. Na sitno nasiječemo povrće: poriluk, tikvice, kupus, šampinjone, češnjak i mrkvu. U woku na maslinovom ulju prepržimo poriluk i češnjak. Dodamo ostalo povrće i na jakoj vatri pržimo cca 5 minuta. Dodamo sojino ulje i začine: đumbir, čili i po želji malo curryja. Na kraju u prženo povrće dodamo 2 kajgana jajeta i na samom kraju prije kuhanu tjesteninu. Poslužite sa svježim čilijem ili prženim kikirikijem.

VRJEME PRIPREME: 40 min

PRIPREMILA: Maša Marovt


Poznat ti je ovaj recept? Ocijeni ga.
Pogledaj komentare
Želiš poslati svoj recept?

Komentari (0)

Predan nije bio još niti jedan komentar. Predaj svoj komentar i sudjeluj u mjesečnoj nagradni igri.