Besplatna eknjižica
close

Mjesec ljetnih hitova. Provjeri akcijske cijene >>

Prazna košarica

Ukupno: 0,00 kn
Prazna sam, napuni me!
Do besplatne dostave ti fali još: 400,01 kn!

Biopark

Biopark

Peter i Tejka Novšak su srce branda Biopark. Prije puno godina dobili su osjećaj da su našem načinu života potrebne korjenite promijene. Naravno promjene su počeli uvoditi prvo sami kod sebe. U njihovoj obitelji bliski rođaci bave se ekološkim uzgojem hrane već više od 12 godina.

Tako su oba dvoje od samog početka znali puno više o ekološkoj prehrani već i prije nego su se s time upoznali i drugi.

Njihova tvrtka duboko poštuje prirodu i okoliš. Njihovo službeno vozilo vozi na plin koji okoliš onečišćuje do 75 % manje za razliku od nafte. Kada su sa svojom obitelji u prirodi uvijek pokupe koji komadić smeća i redovito učestvuju u akcijama čišćenja okoliša.

I zbog toga su se odlučili napraviti i nešto više od toga. Započeli su prodajom 100% prirodnih kozmetičkih proizvoda. To je bilo sasvim logična odluka kada su saznali što sve konvencionalna kozmetika sadrži. Vrlo su ponosni da mogu svoje znanje prenijeti i na druge.

U njihovoj tvrtci su danas udruženi ljudi koji dijele istu životnu filozofiju – s prirodom do zdravlja. Njihov osnovni cilj je ponuditi drugima zdravu alternativu za kemikalije koje se koriste u proizvodnji konvencionalne kozmetike, sredstava za čišćenje i prehrane.

Nema proizvoda koji odgovaraju odabiru.

loading artikli se nalagajo
Vsi artikli so prikazani.
Trebaš moju pomoć? Pošalji mi svoje pitanje
Pošalji mi svoje pitanje i odgovor ćemo ti ubrzo poslati na tvoj e-mail.